Over PH&T

People, passion and products

"We hebben het ooit Wereldse ontwerpen uit de Hollandse klei genoemd. Onze collectie bestaat uit tassen, portemonnees en mode-accessoires. Deze producten zijn gemaakt van stoere leersoorten en vachten die worden gecombineerd met andere uitdagende materialen en kleurrijke ornamenten.

We ontwerpen alle producten zelf. Stuk voor stuk zijn ze een beetje out of the ordinairy op een spannende en verleidelijke manier. Daar staat Pretty Hot & Tempting voor en dat is waarom onze items de aandacht trekken. In de winkels en in het dagelijkse gebruik.

De ontwerpen schetsen we zelf hier in Nederland en de producten worden gemaakt in India. Door de jaren heen hebben we een warme en productieve relatie opgebouwd met de fabrikant die mede daardoor heeft kunnen uitbreiden en investeren in goede werkomstandigheden. We gaan er regelmatig naar toe en verblijven dan ook letterlijk in de fabriek waardoor we inmiddels een groot aantal van de medewerkers hebben leren kennen. Door die bezoeken houden we zicht op de kwaliteit van onze producten en ontdekken we vaak ook nieuwe dingen. Door de gesprekken met de mensen leren we steeds meer over de materialen en de verwerking ervan. Al pratende komen we dan regelmatig op nieuwe toepassingen die onze producten nog beter maken. We gaan dan ook graag naar de lokale markten. Daar lopen we vaak weer tegen mooie nieuwe materialen, ornamenten of stoffen aan die ons inspireren en uitdagen om ze in onze ontwerpen toe te passen.

Tot op de dag van vandaag voelen we ons zo trots als een pauw als we een van onze producten ‘in het wild’ tegenkomen. Dat gevoel is voor ons onbetaalbaar. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.”

Dymago design | OpenCart | Pretty Hot And Tempting © 2020