Levering

Levering

PH&T shop doet haar uiterste best om alle producten de eerst volgende werkdag af te leveren. De levertijd is meestal 1-3 werkdagen. Alle bestellingen worden door PH&T en PostNL of DHL met veel zorg klaar gemaakt en bij u thuis afgeleverd. Uw bestelling wordt bovendien gratis bezorgt boven de €45! 

Garantie & Retour

Op alle PH&T producten zit 6 maanden garantie vanaf het moment van aankoop. Op het moment dat er een probleem met een PH&T product is dient u contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan doen om eventuele klachten zo snel en zo goed mogelijk te verhelpen.

Let op!

Door het gebruik van een PH&T product, gemaakt van huid en/of hair-on kan het voorkomen dat door middel van wrijving haren kunnen uitvallen.

Tips & Onderhoud

PH&T producten zijn vervaardigd uit leer en/ of huid (hair-on) en zijn 100% handgemaakt. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen adviseren wij om geen chemicaliën te gebruiken voor het reinigen van het product. Gebruik voor het reinigen alleen een zachte borstel of katoenen doek. Als een PH&T product nat wordt, laat het op een natuurlijke manier drogen en vermijd de centrale verwarming. De kleuren van de natuurlijk gekleurde leersoorten kunnen vervagen door invloed van zonlicht.

Dymago design | OpenCart | Pretty Hot And Tempting © 2020